Denk mee over Dombosch

In mei organiseerden we drie bijeenkomsten over de bedrijventerreinen Dombosch I en II. We vroegen ondernemers, omwonenden en andere geïnteresseerden om mee te denken over de toekomst van dit gebied. We haalden op welke wensen er leven en hoe er vanuit de verschillende deelnemers naar de toekomst van dit gebied wordt gekeken. Ook via 'geertruidenberg.ikpraatmee' kon men via stellingen en een forum reageren. De informatie die tijdens de bijeenkomsten en op het digitale platform verzameld werd verwerken we na de zomerperiode. Graag geven wij u de gelegenheid om in de tussenliggende zomerperiode nog te reageren op enkele nieuwe stellingen. Ook kun je nog steeds meepraten op ons forum. Voor het forum moet je jezelf eerst registreren, voor het reageren op de stellingen is dit niet nodig.


Hoe kun je meedenken

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 1. Je kunt je reactie geven op enkele stellingen over bedrijventerrein Dombosch. Klik hiervoor rechts op deze pagina op de blauwe 'Start enquête'-knop. Het invullen kost hooguit een paar minuten.
   
 2. Praat mee over de toekomst van Dombosch op ons forum. Klik hiervoor rechts op de blauwe 'Praat mee'-knop. Om mee te praten op het forum moet je je eerst registreren, want meepraten is niet anoniem. Daarna kun je inloggen om mee te praten.
   
 3. Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige ontwikkelingen rond bedrijventerrein Dombosch? Meld je dan aan voor de:
  << DIGITALE NIEUWSBRIEF >>
   
 4. Praat mee tijdens de bijeenkomsten. Wanneer deze zijn laten wij u weten via diverse kanalen, bijvoorbeeld de digitale nieuwsbrief, dit platform, www.geertruidenberg.nl, de Facebookpagina van de gemeente, www.vogweb.nl en huis-aan-huisblad De Langstraat.

Dombosch Werkt!

Onder de naam  Dombosch Werkt! werken we aan het nieuwe omgevingsplan voor bedrijventerrein Dombosch. Dit plan vervangt straks het oude bestemmingsplan. Meer informatie over Dombosch Werkt! vind je op geertruidenberg.nl/domboschwerkt en op de website van ondernemersvereniging VOG.