24
okt

Omgevingsvisie geeft beeld van de toekomst

Samen met inwoners en ondernemers uit de gemeente willen we de omgevingsvisie ontwikkelen. Hierin beschrijven we hoe onze gemeente er over 20 jaar uitziet en wat we daarvoor willen veranderen. We nodigen iedereen hierover met ons mee te denken en bieden daarvoor verschillende mogelijkheden.

Waar gaat het over

Hoe wonen we over 20 jaar en welke voorzieningen in je buurt zijn daarvoor nodig? Hoe blijven we bereikbaar? Waar werken en ondernemen we in de gemeente? Komt er meer groen en natuur? Kiezen we voor nieuwe vormen van energieopwekking? Zijn onze huizen dan allemaal van het gas af? Kortom heel veel onderwerpen waar we met elkaar over in gesprek gaan.

Hoe gaan we in gesprek
 

Er zijn verschillende mogelijkheden om mee te praten en mee te denken:

  • Je kunt je reactie geven op enkele stellingen over verschillende thema’s van de omgevingsvisie in onze enquête. Klik op de onderstaande knop om deel te nemen aan de enquête.

Start enquete

  • Praat mee over de toekomst van Geertruidenberg aan de hand van de stelling op Facebook en Instagram. Daarvoor heb je een account voor deze social media nodig en klik je bij de pagina van de gemeente op ‘volgen’. Dan kun je mee doen.

Meer informatie


Via de onderstaande link kunt u nog meer informatie lezen over de omgevingsvisie en meepraten over dit onderwerp.

>> Praat mee over de omgevingvisie
 Terug naar overzicht