Denk mee over de omgevingsvisie

> Hoe zie jij de toekomst van gemeente Geertruidenberg? 
> Wat vind jij belangrijk voor gemeente Geertruidenberg, voor jouw wijk en voor jouw omgeving?
> Hoe ziet jouw leven daar er over 20 jaar uit?

Denk samen met inwoners, bedrijven en organisaties na hoe onze gemeente de komende twintig jaar verandert en wat dat betekent voor de omgeving. Bijvoorbeeld als het gaat om wonen en voorzieningen in de wijk, bereikbaarheid, gezond leven, werken en ondernemen in de gemeente. Of om groen, water, het klimaat en nieuwe energie. Hebben we straks in elke wijk genoeg voorzieningen? Hoe kunnen we de bereikbaarheid verbeteren? Zijn onze huizen dan allemaal van het gas af? En hoe werken en ondernemen we straks in onze gemeente?


Daarover willen we graag met jou in gesprek

In november organiseert gemeente Geertruidenberg daarom een serie VisieCafés. Meer informatie hierover vind je op www.geertruidenberg.nl/omgevingsvisie. Dat is niet de enige manier om mee te praten, ook via deze website kan je laten weten wat jij belangrijk vindt en reageren op stellingen. Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Zo werken we samen aan een mooi, sociaal en gezond Geertruidenberg.


Hoe kun je meedenken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om mee te denken:

 1. Vragenlijst
  Je kunt je reactie geven op enkele stellingen over verschillende thema’s van de omgevingsvisie.
  De enquête is momenteel gesloten. We zijn bezig met het verwerken van de resultaten. 

 2. Sociale media
  Praat mee over de toekomst van Geertruidenberg aan de hand van de stelling op Facebook en Instagram. Daarvoor heb je een account voor deze social media nodig en klik je bij de pagina van de gemeente op ‘volgen’. Dan kun je mee doen.
   
 3. VisieCafé
  Praat mee tijdens de VisieCafés. Wanneer de VisieCafés, informatie over deze avonden en de optie om aan te melden vind je via www.geertruidenberg.nl/omgevingsvisie.